Vells coneguts per conèixer

Cartell (Medium)Diumenge dia 20 de desembre

18.00 hores

Sala del Castell – BOTARELL

El timbal i la gralla. Tan propers i a la vegada tan desconeguts.
L’Eva i el Gerard ens faran un repàs a la història dels instruments: orígens, tipologies, variants, repertori…
I tot això amanit amb la interpretació, per ells mateixos, de peces per gralla i timbal a mode d’exemplificació de les seves explicacions.
No volem que sigui una conferència farragosa. Pretenem que sigui un acte participatiu i interactiu on vosaltres pogueu expressar les vostres inquietuds, els vostres dubtes… i que serveixi per posar la gralla, el timbal i la música tradicional en general al lloc on els toca.
Per acompanyar tot això també hi trobareu una petita mostra d’instruments tradicionals i de bibliografia sobre música tradiciologo_acgc_lg (Medium)nal.

Aquesta activitat l’hem organitzat conjuntament l’AUMED, l’Espai de música tradicional de la Colla Gegantera de Botarell i la Vocalia del Camp de Tarragona de l’Agrupació de Colles de GegantLogo Ajuntamenters de Catalunya i compta amb el suport de l’Ajuntament de Botarell.

Serà un acte pràctic i funcional que ens permetrà conèixer una mica més bé els instruments musicals que acompanyen habitualment les nostres colles geganteres. Està adreçat, principalment, a les persones que ja toquen gralles i timbals i en volen saber més coses o millorar-ne la interpretació.

Esperem que aquesta iniciativa us interessi i que en poguem organitzar moltes d’altres.
Us hi esperem a tots/es.

Leave a Comment